Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ευρωπαίοι γνωστοί - άγνωστοι


Απορίες ενός ζαλισμένου από τα χημικά Αθηναίου: Χωρίς να είμαι οπαδός ή ψηφοφόρους του, αναρωτιέμαι εάν τελικά όντως ο Συνασπισμός, Σύριζα, ή όπως αλλιώς λέγεται βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια επειδή «χαϊδεύει» τους κουκουλοφόρους. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι ο Κωστάκης και η Αλέκα, αλλά και ο Καρατζαφέρης, έχουν δίκιο και ο Συνασπισμός όντως υποκινεί τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις, τότε δυο τινά συμβαίνουν:
Είτε οι δημοσκοπήσεις που μας σερβίρουν είναι... μούφα και ο Συνασπισμός είναι έτοιμος για αυτοδύναμη κυβέρνηση, με τόση δύναμη να κατεβάζει χιλιάδες κόσμο στον δρόμο και σε όλη την Ελλάδα...
Είτε η Κυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της είναι αμφότεροι ανίκανοι να προστατεύσουν την ασφάλεια και την τάξη στη χώρα και στην Αθήνα από τις λίγες εκατοντάδες υποστηρικτών του Σύριζα που φοράνε μια κουκούλα, το απόγευμα, και τα σπάνε όπως μπορούν.
Ακόμη μια απορία που γεννήθηκε τις τελευταίες μέρες, είναι εάν αυτό το κίνημα των κουκουλοφόρων του Σύριζα, έχει επεκταθεί τόσο πολύ που τα πλοκάμια του έχουν φτάσει σε... ολόκληρη την Ευρώπη, όπου τις τελευταίες μέρες γίνονται και διαδηλώσεις Ελλήνων ως συμπαράσταση στις εκδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλέξη αλλά και διαδηλώσεις ξένων νεαρών που απλώς... δεν γουστάρουν τη ζωή που άλλοι τους έφτιαξαν να ζήσουν και διαμαρτύρονται.
Ποιος στη χάρη τους, των Αλέκου και Αλέξη, που από την ταπεινή Κουμουνδούρου κατέκτησαν όλη την Ευρώπη και έκαναν κοτζάμ Σαρκοζί (με την Κάρλα) να αποσύρει την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: