Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Επίδοξοι σωτήρες του City 99,5


Η είδηση εμφανίστηκε σε mediakes στήλες κυριακάτικων εφημερίδων. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρόεδρος του ΑΘΗΝΑ 9.84, Θανάσης Καφέζας, πρότειναν στον υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο και για τα ΜΜΕ, Προκόπη Παυλόπουλο, να βρεθεί μια νομική φόρμουλα προκειμένου το δημοτικό ραδιόφωνο της πρωτεύουσας να αναλάβει τη διαχείριση του City 99,5 για περίπου έξι μήνες και να δώσει έτσι την ευκαιρία στους εργαζόμενούς του, είτε να βρουν σωτήρια λύση είτε μια άλλη εργασία. Πάμε ξανά: ο ΑΘΗΝΑ 9.84 να αναλάβει να σώσει τον City.
Είναι από εκείνες τις στιγμές που θα ευχόσουν να υπάρχει... αστυνομία δηλώσεων και να συλλαμβάνονται άμεσα όσοι προσβάλλουν την κοινή μας λογική. Ο καταχρεωμένος ΑΘΗΝΑ 9.84, με ποσοστά ακροαματικότητας που παραπέμπουν σε πολικές θερμοκρασίες, ένα ιστορικό ραδιόφωνο που μετεξελίχθηκε σε άρμα δημιουργίας pay roll υποψήφιων πρωθυπουργών και τελικά βυθίζεται στα χρέη, προτάθηκε από τους δυο σημερινούς προϊσταμένους του, να... σώσει ένα άλλο ραδιόφωνο.
Από τη στιγμή που οι κ.κ. Κακλαμάνης και Καφέζας παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι και ελεύθεροι να λένε ό,τι θέλουν, καταλαβαίνει καθένας το επίπεδο της δημοκρατίας και της ενημέρωσης στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: